Hyppää sisältöön

45Kasvisruoan tarjonnan lisääminen

Eteneminen

  • Idea
  • Päätetty käynnistää
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Valmis
Aikataulussa

Kuvaus

Kasviksia pyritään tarjoamaan runsaasti eri muodoissa; salaattina, lämpimänä lisäkkeenä, leivänpäällisenä ja pääruoan osana.

Kouluilla ja päiväkodeilla tarjotaan kasvisruokaa kaikille säännöllisesti vähintään kerran viikossa.

Tehtävät

Mitä on tehtävä?

  • Tehtävä31.05.2023

    Kasvisruoka toisena lounasvaihtoehtona -kokeiluhanke

    Roukon yhtenäiskoulussa toteutetaan keväällä -23 kokeiluhanke, jonka aikana oppilaille on tarjolla kasvisruokaa toisena lounasvaihtoehtona. Vapaasti valittavan kasvisruokavaihtoehdon avulla oppilaita pyritään kannustamaan kasvisruokien maistamiseen ja kasvisruokapanotteiseen syömiseen. Kokeilun aikana kerätään tietoa toisen lounasvaihtoehdon menekistä sekä palautetta toteutuksesta.

Yhteenveto ja yhteystiedot

Vastuuorganisaatiot

Yhteyshenkilöt

  • Pääyhteyshenkilö Anni Kaipiainen

    Anni Kaipiainen

    Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö

    Ruoka- ja siivouspalvelu

  •  Outi Ruohonen

    Outi Ruohonen

    Ruokapalvelutyönjohtaja

    Ruoka- ja siivouspalvelu

Tietoja päivitetty 11.04.2023