Kuvaus
Kasviksia pyritään tarjoamaan runsaasti eri muodoissa; salaattina, lämpimänä lisäkkeenä, leivänpäällisenä ja pääruoan osana.
Kouluilla ja päiväkodeilla tarjotaan kasvisruokaa kaikille säännöllisesti vähintään kerran viikossa.
Kasviksia pyritään tarjoamaan runsaasti eri muodoissa; salaattina, lämpimänä lisäkkeenä, leivänpäällisenä ja pääruoan osana.
Kouluilla ja päiväkodeilla tarjotaan kasvisruokaa kaikille säännöllisesti vähintään kerran viikossa.
Anni Kaipiainen
Ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö
Ruoka- ja siivouspalvelu
Outi Ruohonen
Ruokapalvelutyönjohtaja
Ruoka- ja siivouspalvelu
Roukon yhtenäiskoulussa toteutetaan keväällä -23 kokeiluhanke, jonka aikana oppilaille on tarjolla kasvisruokaa toisena lounasvaihtoehtona. Vapaasti valittavan kasvisruokavaihtoehdon avulla oppilaita pyritään kannustamaan kasvisruokien maistamiseen ja kasvisruokapanotteiseen syömiseen. Kokeilun aikana kerätään tietoa toisen lounasvaihtoehdon menekistä sekä palautetta toteutuksesta.